Adviseren en installeren.

Ieder grootschalig nieuwbouw- en renovatieproject is uniek.
Het programma van eisen aan energiewinning, -besparing en -distributie is divers.

Als adviseur in PV-systemen en Batterij-systemen biedt BLK projects brede kennis en jarenlange ervaring. In het adviestraject zitten wij aan tafel met opdrachtgevers zoals aannemers en installateurs elektrotechniek. Meestal in een heel vroeg stadium, samen overleggen rendeert altijd. En met ons tekenwerk in 3D BIM / Revit en 2D (AutoCad) sluiten wij naadloos aan bij dat van onze opdrachtgevers.

Direct contact

Wij regelen álles – betrouwbaar en duurzaam.
Naast de technische mogelijkheden en de kosten spelen vaak esthetische aspecten een rol. Met name bij de keus voor het uiterlijk van zonnepanelen en de manier van monteren. Logisch, want … ‘Het oog wil ook wat…’

Als installateur realiseren wij de technische kant van de zaak – veilig en efficiënt. Steeds conform de planning, ongeacht de omvang of complexiteit van een project. Dankzij gecertificeerde en ervaren medewerkers.

Financieel zijn wij onafhankelijk en solide, óók dat garandeert continuïteit. Opdrachtgevers noemen ons een sterke partner – daar zijn we best trots op. Wij regelen álles – betrouwbaar en duurzaam.

Meer weten?


    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.