Batterij-systemen.

De vraag naar batterij-systemen voor thuis én op wijkniveau groeit snel. In ons omringende landen is met name de thuisbatterij al langer gemeengoed. Nederland maakt een inhaalslag. Het voordeel is dat bewezen state of the art technieken beschikbaar zijn. Zij verhogen de betrouwbare beschikbaarheid van elektriciteit tegen de laagste prijs. Innovaties gaan snel. Zo garandeert volautomatische aansturing van het oplaad- en onttrekkingsproces eigenaren van PV-systemen met batterij het beste rendement.

Zowel op huis- als wijkniveau zijn de mogelijkheden van Dynamic Load Balancing* interessant. Dit is het optimale samenspel tussen álle componenten zoals hardware, intelligente betrouwbare software, monitoring bij de productie, opslag en afname van elektriciteit. Ervaring telt, wij regelen álles – betrouwbaar en duurzaam.

Direct contact

Wij adviseren en installeren geavanceerde betrouwbare batterij-systemen. In vrijwel elk nieuwbouw-, renovatie- en verduurzamingsproject speelt dit een rol. Onafhankelijk van fabrikanten en leveranciers selecteren wij per project de optimale batterij-oplossing. De ruime keuze uit de volgende merken maakt dat mogelijk: BYD – Huawei – GoodWe – Growatt – LG CHEM – Sungrow –  SolaX Power

*Dynamic Load Balancing: de optimale balans tussen *PV-systeem, Batterij-systeem, elektriciteitsverbruik *leveren van elektriciteit, die je zelf niet nodig hebt, aan je energiemaatschappij *het maximale vermogen van hoofdaansluiting *de aanwezigheid van laadpalen *etc.. 

Meer weten?


    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.