020 261 48 84

Zonnepanelen

Full Black zonnepanelenBLK projects levert en monteert verschillende soorten en merken zonnepanelen. Het assortiment varieert van monokristal tot polykristal zonnepanelen, van volledig zwarte zonnepanelen tot blauwe cellen met aluminium rand, van 250 Wp tot 345 Wp. Ook zijn de zonnepanelen te verkrijgen in speciale kleuren als rood, groen, paars of grijs. Daarnaast zijn er zonnedakpannen die in plaats van de gewone dakpannen worden gelegd. 

In bestekteksten worden zonnepanelen op verschillende manieren genoemd: zonnestroompanelen, PV-zonnecellen elementen, PV-panelen, PV-module en simpelweg panelen.

BLK projects heeft geen vast assortiment en kan daardoor elk merk of type zonnepaneel die in het bestek wordt gevraagd leveren.

Zonnepanelen merken

Polykristal zonnepanelenHieronder een lijst van zonnepanelen merken waar BLK projects mee werkt en heeft gewerkt. Wanneer u een ander merk wilt hebben is dat uiteraard geen probleem. Bekijk de projecten pagina voor meer foto’s en informatie over de opgeleverde projecten.

Logos