020 261 48 84

PV installatie

tudorparkBLK projects is een onafhankelijke installateur van complete PV-systemen. Hierdoor kunnen wij elk gewenst merk en type zonnepaneel, omvormer of montage materiaal leveren. In het bestek worden PV installaties op verschillende manieren genoemd, PV-systeem, P.V. zonnecellensysteem, PV-panelen installatie, BIPV, zonnedak en simpelweg zonne-energie.

Naast de levering en montage van het volledige PV-systeem kan BLK projects ook de (online) monitoring van het PV-systeem verzorgen. Ook kan BLK projects op verzoek een jaarlijks onderhoudscontract verzorgen.

Zonnepanelen

BLK projects werkt met verschillende soorten en merken van A-kwaliteit zonnepanelen. Variërend van monokristal tot polykristal of dunne film zonnepanelen, van volledig zwarte zonnepanelen tot blauwe cellen met aluminium rand, van 250 Wp tot 345 Wp.
BLK projects werkt onder anderen met Trina Solar, WINAICO, Amerisolar, LG solar, Sunpower, BenQ, Sharp, München Solar en REC. Zie zonnepanelen.

serviceOmvormer

De omvormer zorgt ervoor dat de energie die geproduceerd is door de zonnepanelen wordt omgezet in bruikbare stroom. De omvormer is aangesloten op de meterkast. BLK projects werkt met gerenommeerde merken omvormers waaronder SMA, SolarEdge, Delta, GoodWe, Omnik en APS.

Montagemateriaal

BLK projects beschikt over hoge kwaliteit montagemateriaal om zonnepanelen op ieder daktype te plaatsen. Alle materialen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en aluminium, zodat een lange levensduur is gegarandeerd en corrosie niet voorkomt. Wij maken gebruik van materialen van verschillende gerenommeerde fabrikanten zoals ClickFit, Schletter, EasyRoof, Chiko solar, Sunbeam en Aerocompact.

De zonnepanelen kunnen op platte of schuine daken op verschillende manieren gemonteerd worden. Op schuine daken is de meest voorkomende methode om de PV-panelen boven op de dakpannen te monteren, maar het is ook mogelijk om ze in plaats van de dakpannen te monteren (indak montage). Daarnaast zijn er ook oplossingen waarbij gebruik wordt gemaakt van een zonnedakpan.

Op platte daken maken wij gebruik van verschillende systemen die geschikt zijn voor alle mogelijke situaties; in verschillende hellingshoeken, oost/west montage of op zeer grote hoogten dmv mechanische bevestiging aan het dak.

Installatie

BLK projects heeft zeer uitgebreide ervaring in de montage van complete zonnepanelen systemen. Onze professionele medewerkers hebben reeds duizenden PV-systemen in Nederland gemonteerd.

Wij hebben de juiste kwalificaties om projecten van hoge kwaliteit en volledig volgens de NEN 1010:2015 normen op te leveren. Daarom zijn wij aangesloten bij Techniek Nederland, bieden wij 2 jaar garantie op onze installatie werkzaamheden en zijn wij bij InstallQ (voorheen KviNL en SEI) erkend als installateur van zonnestroom installaties.

Veiligheid is ook van groot belang. Al onze medewerkers beschikken over een geldig VCA certificering voor veilig werken.

U kunt ons gerust een specialist op het gebied van zonnepanelen noemen.

Monitoring en Service

De prestaties van het pv-systeem kunnen via het internet worden bijgehouden. Alle merken omvormers beschikken over internet aansluitingen zodat alles kan worden gemonitord. Bijkomend voordeel is dat wanneer er problemen met het systeem zijn, wij snel kunnen schakelen om het probleem te verhelpen.

BLK projects kan via een servicecontract op regelmatige basis de resultaten controleren en bekijken of het systeem naar behoren werkt.

Logos