020 261 48 84

Overheid

Wanneer een gemeente wil verduurzamen is een investering in zonnepanelen een bijzonder rendabele investering. BLK projects heeft met verschillende projecten de nodige ervaring opgedaan om een kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen installatie op te leveren waarbij de monteurs altijd veilig werken op hoogte.

Voor nieuwbouw en renovatie kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken op basis van beschikbare tekeningen en optioneel een bestek.

Voor BLK projects is kwaliteit en service zeer belangrijk. Onze monteurs en elektriciëns zijn uitvoerig getraind en hebben de juiste kwalificaties om projecten van hoge kwaliteit op te leveren. Daarom bieden wij 2 jaar garantie op onze installatie werkzaamheden.

Veiligheid is voor BLK projects van groot belang en gezekerd werken is een vereiste voor onze monteurs. Op platte en schuine daken zal er dan ook altijd een anker punt gemaakt worden waar de monteur zich aan kan zekeren. Onze monteurs  hebben een VCA certificering voor veilig werken.


 

Case: Gemeente Eemnes

Op het gebouw van de dansschool van de Gemeente Eemnes heeft BLK projects een systeem van 9 kWp geïnstalleerd.  Dit systeem zal in een groot deel van de stroombehoefte van de dansschool voorzien.

Gemeente Eemnes

foto.2

Key facts
  • 9 kWp systeem
  • 8200 kWh per jaar opbrengst
  • Dansschool in Eemnes
  • Geïnstalleerd op schuin bitumen dak
Technische informatie
  • SMA STP 8000TL driefasen omvormer
  • 36 Seraphim 250 Wp polykristal zonnepanelen

 

 

Logos