020 261 48 84

Bedrijven

Groene energie is een kostenbesparende oplossing voor een groot bedrijf. Daarnaast levert het ook een goed imago op. BLK projects heeft veel ervaring met grote zonnepanelen installaties. BLK projects adviseert u voor het beste systeem en kan daarnaast de installatie monitoren en onderhouden. Zonnepanelen aanschaffen wordt volledig begeleid, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. BLK projects regelt alles van het opmeten van het dak tot installeren en het onderhoud. Onze monteurs hebben veel ervaring en leveren een hoge kwaliteit.

U kunt gebruik maken van verschillende financiële voordelen.

 • Willekeurige afschrijving milieu investering (Vamil)
 • Milieu Investeringsaftrek (MIA)
 • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)
 • Energie Investeringsaftrek (EIA)

Naast de fiscale voordelen zal de gewone energierekening ook aanzienlijk verlagen. Uw bedrijf is ook groen gelabeld met een zonnepanelen systeem. BLK projects is uw perfecte partner om groen mee te gaan.

Agro

Stal- en schuurdaken zijn ideaal voor een zonnepanelensysteem. Zonnepanelen zijn een duurzame en kostenbesparende oplossing voor uw bedrijf. U kunt profiteren van fiscale voordelen met de EIA, waarmee u snel de investeringskosten terugverdient. Steeds meer bedrijven kiezen voor groen.

BLK projects heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelensystemen op schuren met golfplaten en dakplaten. Tijdens de plaatsing hoeft niet geboord te worden in de golfplaten en dakplaten, omdat BLK projects gebruik maakt van de bestaande schroefgaten, die gebruikt zijn om de golfplaten en dakplaten aan de gordingen te bevestigen.

BLK projects geeft u advies om het systeem goed te integreren in uw bedrijf. Onze installateurs hebben veel ervaring met deze zonnepanelensystemen. Ze leggen de zonnepanelen vakkundig op uw dak.


 

Case: FGH Bank

Op het dak van het hoofdkantoor van de FGH Bank in Utrecht heeft BLK projects een zonnepanelen systeem van 107 kWp geïnstalleerd. Dit systeem zal één van de grootste zonnepanelen systemen in het centrum van Utrecht zijn. Bij de FGH Bank in Utrecht hebben we een project opgeleverd met in totaal 430 REC polykristal 250 Wp zonnepanelen. Deze 430 zonnepanelen zijn in portrait en landscape positie geplaatst op verschillende delen van het platte dak in het centrum van Utrecht.

Het systeem heeft een piekvermogen van 107 kWp en zal ongeveer 82.000 kWh aan stroom per jaar opleveren. De zonnepanelen zijn aangesloten op 6 SMA Sunny Tripower 3-fasen omvormers. De omvormers zijn aangesloten op vrije groepen van 3x25A in de meterkast. De resultaten van de omvormer worden door middel van een SMA Sunny Webbox via internet uitgelezen. Dit systeem zal ongetwijfeld het grootste zonnepanelen systeem in het centrum van Utrecht zijn.

FGH Bank

Key facts
 • 107 kWp systeem
 • 82.000 kWh per jaar opbrengst
 • Locatie: Utrecht
 • Geïnstalleerd op plat dak
Technische informatie
 • 3 x SMA STP 12000TL driefasen omvormer
 • 2 x SMA STP 15000TL driefasen omvormer
 • 1 x SMA STP 20000TLEE driefasen omvormer
 • 430 REC 250 Wp polykristal zonnepanelen

Logos